четвер, 21 липня 2022 10:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Під портретом Путіна: колаборанти в Енергодарі позували на камеру з паспортами РФ

У середу, 20 липня, в тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області до 30 колаборантів отримали російські паспорти.

Лише п'ятеро з них погодилися на "урочисте" фото в захопленому приміщенні РАЦСу під портретом диктатора Володимира Путіна, повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов в Тelegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські партизани на ЗАЕС атакували окупантів дронами-камікадзе

"В українському Енергодарі вчора 26 чи 28 колаборантів отримали з рук вбивць та катів паспорт країни-терориста. Якщо у відсотках, то таких знайшлося тільки 0,05% від 54 тисячного населення міста. І це найкращий показник справжнього ставлення Енергодара до "руського миру", – написав Орлов.

Таким чином "паспортизовані" зрадники визнали себе причетними до тих злочинних, що коїть Росія в Україні, вважає Орлов.

Автор: t.me/orlovdmytroEn
  Зрадники України, які отримали паспорти РФ і погодилася на "урочисте" фото з ними
Зрадники України, які отримали паспорти РФ і погодилася на "урочисте" фото з ними

У травні президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін видав указ про спрощений порядок прийому в громадянство РФ для мешканців Запорізької і Херсонської областей України. Указ Путін підписав 25 травня.

У США гостро засудили насильницькі дії Росії, спрямовані на "підкорення українців" на окупованих територіях, що включають депортацію, "фільтрацію" та нав'язування російського громадянства.

Зараз ви читаєте новину «Під портретом Путіна: колаборанти в Енергодарі позували на камеру з паспортами РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі