понеділок, 11 лютого 2013 09:06

Під Києвом студентка коледжу жорстоко вбила у під'їзді жінку

Під Києвом студентка коледжу жорстоко вбила у під'їзді жінку
Фото: igor-greff.narod.ru

До Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області зателефонував 53-річний місцевий мешканець та повідомив, що по вулиці Котляревського у під'їзді житлового будинку східцях між 8 та 9 поверхами він виявив тіло невідомої жінки.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, яка під час проведення слідчих дій встановила, що загиблою є 45-річна місцева мешканка. На тілі жінки було виявлено 6 ножових поранень в області живота, грудної клітини та спини.

Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що дане правопорушення скоїла 16-річна студентка місцевого коледжу. Напередодні пізно ввечері неповнолітня познайомилася з потерпілою на вулиці. Аби відзначити знайомство, жінка запросила дівчину розпити пляшку горілки. За горілкою півночі просиділи на сходах у під'їзді, говорили про життя. В якийся момент розмова переросли в сварку, в результаті якої молодша схопила ніж, яким нанесла жінці удари, та втекла з місця події. Тіло постраждалої рано вранці виявив сусід, який одразу зателефонував до міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин вбив матір та викинув тіло на березі водосховища

Наразі згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України неповнолітню затримано у сусідньому місті, де вона переховувалася від правоохоронців. Побачивши працівників міліції, дівчина одразу зізналася у скоєнні вбивства. Речові докази вилучено.

За даним фактом слідчим відділом Ірпінського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, повідомив ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом студентка коледжу жорстоко вбила у під'їзді жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі