середа, 06 лютого 2013 15:26

В Ялті затримали чоловіка, якого підозрюють у подвійному зґвалтуванні

В Ялті затримали чоловіка, якого підозрюють у подвійному зґвалтуванні
Фото: focus.ua

Співробітники ялтинської міліції затримали 46-річного чоловіка, який обгрунтовано підозрюється в скоєнні двох зґвалтувань.

4 лютого співробітники екіпажа ДАІ, проїжджаючи за містом мимо старих виноградників, побачили на дорозі заплакану дівчину. Запідозривши, що вона потрапила в біду, правоохоронці зупинилися, аби з'ясувати, що сталося. 17-річна мешканка Ялти розповіла міліціонерам, що стала жертвою насильника.

За словами дівчини, до неї на вулиці підійшов чоловік і запропонував прийняти участь в зйомці кінофільму. Він завірив співбесідницю, що потрібно лише пройтися кілька разів перед камерою. На "знімальний майданчик" пара йшла досить довго, поки чоловік не обрав місце. Дійшовши до старих виноградників, він схопив дівчину і під загрозою розправи змусив роздягтися. Після зґвалтування погрозив розправою, якщо жертва звернеться до когось за допомогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24-річний ужгородець вбив вуличного співака і труп покинув біля прокуратури

Співробітники ДАІ негайно повідомили про злочин в чергову частину міліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці влаштували засідку і стали чекати зловмисника. Він був затриманий, як тільки вийшов з виноградника.

Сам затриманий в скоєному не зізнається, проте у працівників міліції є підстави вважати, що він також зґвалтував в 2010 році 45-річну жінку в Лівадійськом парку. Жертви затриманого упізнали.

Дана інформація була зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Зловмисникові інкримінують діяння, передбачені ч.3 ст.153 КК України - насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, скоєне відносно малолітньої. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років. Про це повідомив СЗГ ГУМВС в АРК.

Зараз ви читаєте новину «В Ялті затримали чоловіка, якого підозрюють у подвійному зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі