понеділок, 30 жовтня 2023 11:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Під Авдіївкою прогнозують нову хвилю російських штурмів - Барабаш

Під Авдіївкою прогнозують нову хвилю російських штурмів - Барабаш
Українські воїни стримують російські атаки під Авдіївкою. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники перегруповують свої війська під Авдіївкою Донецької області.

Ворог підтягує туди техніку та перекидає особовий склад. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська операція навколо Авдіївки поставить якщо не крапку, то крапку з комою в українському контрнаступі

За його словами, найближчими днями на цій ділянці фронту очікується нова хвилю російських штурмів. Нині загарбники переважно проводять під Авдіївкою піхотні операції, намагаються штурмувати українські позиції.

"Йде перегрупування з їхнього боку. Вони підтягують багато техніки, перекидають особовий склад з інших напрямків. Ми розуміємо, що найближчими днями буде нова хвиля", - сказав Барабаш.

Російські загарбники збираються атакувати Авдіївський коксохімічний завод, що розташований на північ від міста. Нині окупанти зосередили там значну частину своїх сил. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Росія зараз має 40 тисяч особового складу на Авдіївському напрямку та перекидає туди додаткові сили.

Зараз ви читаєте новину «Під Авдіївкою прогнозують нову хвилю російських штурмів - Барабаш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі