пʼятниця, 04 вересня 2020 01:21

Перестрілка в Українці. З'ясувалися нові подробиці та імена учасників

Перестрілка в Українці. З'ясувалися нові подробиці та імена учасників
У місті Українка група чоловіків влаштувала перестрілку. Фото: Соцмережі

До збройної перестрілки в Українці Київської області нібито причетні місцеві бандити Леван Дарсанія і Олексій Онуфрієнко (Піка).

Причиною інциденту став поділ сфер впливу в місті. "Вирішується питання про повідомлення підозри організаторам і учасникам конфлікту, серед яких Леван Дарсанія і Олексій Онуфрієнко (Піка)", – написав журналіст Володимир Тимофійчук у Фейсбук.

"Ні для кого не секрет, що Українка – одне з міст, що потопає в наркоманії. У місті діє купа притонів. У місто вирішили зайти столичні, а Дарсанія з Пікою, Паатою і Нагірним вирішили дати гідну відсіч. Мовляв, "це наша корова і ми її доїмо". Вони якраз і кришують цей напрямок", – підкреслив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічна перестрілка: троє іноземних студентів постраждали

Нагадаємо, що в місті Українка група чоловіків влаштувала перестрілку біля ресторану на пляжі. Озброєні рушницями люди здійснили близько десяти пострілів.

Поліція встановила особи 22 людей, які можуть бути причетні до цього. Серед підозрюваних – місцеві жителі, кияни та громадяни Росії.

Зараз ви читаєте новину «Перестрілка в Українці. З'ясувалися нові подробиці та імена учасників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі