середа, 31 травня 2017 13:56

Патрульні відібрали сина у дуже п'яної матері

Патрульні відібрали сина у дуже п'яної матері
У крові 28-річної рівнянки, яка ходила вночі містом із 6-річним сином, виявили 2,76 проміле алкоголю Фото: facebook.com/RivnePolice

У Рівному на Привокзальному майдані близько 23:00 патрульні затримали жінку в стані сильного алкогольного сп'яніння із малолітньою дитиною. Хлопчика відібрали, а її відвезли до відділення.

"28-річна рівнянка мала помітні ознаки алкогольного сп'яніння. Поруч із нею перебував 6-річний син. Жінка почала лайливо висловлюватися та намагалася шарпати полісменів за одяг. Патрульні вирішили тимчасово ізолювати дитину від матері. Завезли хлопчика до батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річний хлопчик не приходить до тями після випитого бензину

Жінку відвезли до медзакладу на огляд. У міському відділі поліції з'ясували, що вона уже мала проблеми із законом через неналежне виховання малюка. На неї склали протокол за дрібне хуліганство та винесли постанову за появу у громадських місцях п'яною", - повідомляє поліція.

29 травня у Житомирі біля проїжджої частини помітили 2-річну дитину. Поруч спав чоловік. Коли знайшли матір, та святкувала з друзями.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні відібрали сина у дуже п'яної матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі