вівторок, 30 травня 2017 17:12

Горе-батьки на дорозі покинули 2-річну дитину

Горе-батьки на дорозі покинули 2-річну дитину
Патрульних викликала перехожа. Вона помітила 2-річну дівчинку біля проїжджої частини. Поряд спав чоловік. Згодом розшукали п'яну 24-річну матір ФОТО: patrol.police.gov.ua

29 травня у Житомирі біля проїжджої частини помітили 2-річну дитину. Поруч спав чоловік. Коли знайшли матір, та святкувала з друзями.

Про це повідомила патрульна місцева поліція.

"Близько 21:00 патрульні поліцейські отримали виклик від перехожої. Вона розповіла, що по вулиці Корольова на узбіччі проїжджої частини лежить чоловік, а біля нього сидить маленька дитина. На місці правоохоронці побачили п'яного чоловіка. Поряд із ним стояла жінка і тримала на руках дівчинку. За її словами, цю картину побачила, коли йшла додому. Серце защемило і жінка взяла крихітку", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дитина не давала спати" - з'явилися подробиці вбивства матір'ю 2-місячного сина

24-річну матір забутої дитини розшукали. Жінка у стані сильного алкогольного сп'яніння сиділа на подвір'ї приватної оселі в компанії 4 чоловіків. Інспектори запитали у жінки, чи знає вона, де і з ким її дитина. На слова матір не відреагувала. Жінку доправили до центру детоксикації. Патрульні встановили адресу проживання бабусі дівчинки. Туди відвезли покинуту дівчинку. Знаючи згубну звичку рідної доньки, лише пожала плечима. Про факт прояву недогляду відносно дитини і негідну поведінку матері патрульні повідомили в соціальні служби захисту.

У Запоріжжі 9-місячний малюк кілька годин пролежав на асфальті, доки батьки спали. На крики дитини звернули увагу перехожі. Вони викликали правоохоронців. Батьків відправили до наркодиспансеру. Однак лаборанти не змогли з'ясувати, що вони вживали. У поліції кажуть, що всі ознаки наркотичного сп'яніння були. Припускають, що це курильні сумішші або зілля.

Зараз ви читаєте новину «Горе-батьки на дорозі покинули 2-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі