субота, 24 вересня 2022 19:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти скинули на українських військових контейнери з отрутою – деталі

Окупанти скинули на українських військових контейнери з отрутою – деталі
Серйосних наслідків атака не принесла. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти скинули контейнери з отрутою на українських захисників.

Ворог вдається навіть до такого, бо немає інших успіхів. Про це сказала керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передає "24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл Миколаєва: окупанти влучили в акваторію річки Південний Буг

"Зараз ми були готові до того, що така реакція може бути у ворога, тобто аж до застосування хімічної зброї. Тому уражень чи критичних станів немає, реагування підрозділів було адекватним і швидким", – розповіла вона

Дзеркальна відповідь на такі дії РФ неможлива, бо Україна дотримується норм міжнародних конвенцій. Але кожен такий випадок фіксується, щоб була реакція у міжнародних судах.

У ніч на 23 вересня Силами протиповітряної оборони у Миколаївському та Баштанському районах збили п'ять дронів-камікадзе, скерованих ворогом по позиціях наших військ.

Тієї ночі росіяни вдарили по Миколаєву. Близько 00:35 у місті пролунали вибухи. За попередніми даними, уражено офісну будівлю об'єкта промислової інфраструктури. У місті також пошкоджено приватні будинки, водогін та електромережі. Детальна інформація уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти скинули на українських військових контейнери з отрутою – деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі