четвер, 14 квітня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти перегруповуються і готуються до наступу - Генштаб

Окупанти перегруповуються і готуються до наступу - Генштаб
Окупанти проводять перегрупування і поповнюють запаси. Фото: Генштаб

Російські загарбники проводять розвідку ймовірних напрямків наступу на Слобожанському напрямку. Нарощують систему розвідки, управління та медичного забезпечення.

Окупанти проводять перегрупування підрозділів та поповнюють запаси. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Терористи частково блокують місто Харків. Обстрілюють місто з артилерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі російські окупанти захопили в полон екіпажі двох цивільних суден

"На Сіверському напрямку ворог проводить перегрупування підрозділів Центрального військового округу з території Брянської та Курської областей. Після відновлення боєздатності, здійснює зосередження зазначених підрозділів у Бєлгородській і Воронезькій областях. Ворог посилює контроль кордону, проводить інженерне обладнання позицій, опорних пунктів і забезпечує присутність на них незначної кількості особового складу, озброєння та військової техніки", - йдеться у Генштабі.

Російські вороги 13 квітня обстріляли Немишлянський район Харкова. Внаслідок обстрілу троє людей загинули. Чотирьох мирних мешканців поранено, наймолодшому - 17 років, найстаршому - 75. Крім цього, було пошкоджено помешкання та автівки людей.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти перегруповуються і готуються до наступу - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі