понеділок, 28 березня 2022 10:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти намагаються захопити порт у Маріуполі, тривають запеклі бої - британська розвідка

Найбільше російські війська завоювали позицій на півдні в районі Маріуполя. Окупанти всіма силами намагаються захопити порт.

Там тривають запеклі бої. Та попри це за минулу добу на полі бою істотних змін не відбулося – росіянам не вдалося просунутися та захопити більше територій. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

"Найбільше Росія завоювала позицій на півдні в районі Маріуполя, де тривають запеклі бої під час того, як Росія намагається захопити порт", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни - боягузи та нелюди" - ЗСУ відбили ворога в Запоріжжі

Додали, що окупанти мають постійні проблеми з матеріально-технічним забезпеченням, а моральний дух серед російських військових на низькому рівні. Тим часом українці ведуть агресивний бій, захищаючи свої території.

Автор: Міноборони Великої Британії
  Окупанти всіма силами намагаються захопити порт у Маріуполі
Окупанти всіма силами намагаються захопити порт у Маріуполі

Російські війська концентрують свої зусилля, щоб спробувати оточити українські сили на Сході. Щодо Півночі України, то поле бою там залишається переважно статичним, а локальні українські контратаки перешкоджають спробам Росії реорганізувати свої сили.

Підпишіться на наш канал у Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти намагаються захопити порт у Маріуполі, тривають запеклі бої - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі