понеділок, 28 березня 2022 09:12

Спецтема: Війна Росії проти України

"Росіяни - боягузи та нелюди" - ЗСУ відбили ворога в Запоріжжі

"Росіяни - боягузи та нелюди" - ЗСУ відбили ворога в Запоріжжі
ЗСУ відбивають атаки ворога на Запоріжжі. Фото: 24tv.ua

Українські воїни й далі чинять гідний супротив. Упродовж цієї ночі й ранку успішно відбили ворога в напрямках Гуляйполя та Запоріжжя.

Морально-психологічний стан ворога вкрай низький. Про це повідомляють в офіційному Telegram-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині "спакували" двох агентів Кремля

"Злочинне військово-політичне керівництво РФ, знаючи реальний стан справ у своєму ординському війську, не відмовляється від ведення війни. До того, не шкодує особовий склад, який деморалізований, виснажений і голодний. Такі дії керівництва Росії пояснюються тим, що свої солдати й офіцери для них - гарматне м'ясо, яке відправили на свідому м'ясорубку на нашу землю.Як повідомляють наші воїни, росіяни - боягузи та нелюди, вони не забирають тіла своїх убитих солдатів із поля бою", - ідеться в повідомленні.

Повітряні сили Збройних сил України 27 березня знищили чотири літаки, один вертоліт, два БПЛА різних типів і дві крилаті ракети росіян. Основні зусилля зосереджені на організації оборонних заходів міст Кривий Ріг, Запоріжжя та Миколаїв, утриманні визначених ділянок морського узбережжя, охороні й обороні об'єктів критичної інфраструктури. У визначених районах триває стабілізаційна операція та виконання завдань територіальної оборони.

Зараз ви читаєте новину «"Росіяни - боягузи та нелюди" - ЗСУ відбили ворога в Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі