неділя, 27 березня 2022 09:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Війська РФ спробують оточити українські сили на сході - британська розвідка

Російські війська концентрують свої зусилля, щоб спробувати оточити українські сили на сході.

Щодо півночі України, то поле бою там залишається переважно статичним, а локальні українські контратаки перешкоджають спробам Росії реорганізувати свої сили. Про це заявляють у Міноборони Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія має апетити за межами України" – речник Зеленського застеріг НАТО

"Російські сили, схоже, концентрують свої зусилля, щоб спробувати оточити українські сили, що знаходяться безпосередньо перед сепаратистськими районами на сході країни, просуваючись з боку Харкова на півночі та Маріуполя на півдні", - повідомляють.

Автор: Міноборони Великої Британії
  Російські війська хочуть оточити Україну на сході
Російські війська хочуть оточити Україну на сході

Російські війська не бажають брати участь у широкомасштабних міських піхотних операціях. Натомість збираються бомбардувати міста авіацією та обстрілювати з артилерії, аби деморалізувати українські сили. Ймовірно, Росія продовжить використовувати свою потужну вогневу міць у міських районах, оскільки прагне обмежити свої і без того значні втрати ціною подальших втрат серед цивільного населення.

Зараз ви читаєте новину «Війська РФ спробують оточити українські сили на сході - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі