пʼятниця, 17 лютого 2023 11:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Офіс президента розкрив плани РФ на 24 лютого

Офіс президента розкрив плани РФ на 24 лютого
Росія 24 лютого може запустити три хвилі ракет – ОП. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На річницю повномасштабного вторгнення Росія може завдати ракетного удару по Україні трьома хвилями.

Ворог спробує знову атакувати цивільну та енергетичну інфраструктуру. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу".

За його словами, в Росії зараз відчувається дефіцит ракет, однак вони спробують підготувати масовану атаку до 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія змінює тактику ракетних обстрілів – Подоляк

Подоляк переконаний, що до річниці великої війни росіяни спробують накопичити той обсяг, який "завжди використовують для масованого трихвильового каскаду".

На думку Подоляка, ворог таким чином хоче показати, що нібито "має порох в порохівницях".

"Чи ми будемо якось інакше на них дивитись, чи ми скажемо, так ми вас вже боїмося, давайте вже якось закінчувати цю війну, давайте ми визнаємо, що ви маєте право нас вбивати. Ми ж з вами це не зробимо – ми ж розуміємо", – наголосив Подоляк.

13 лютого керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони "Південь" Наталія Гуменюк попередила: наступний масований удар по Україні може припасти на річницю початку повномасштабної війни РФ проти України ‒ 24 лютого.

Востаннє Росія масовано атакувала ракетами Україну вранці 10 лютого. Росіяни випустили ракети Х-101, Х-555 та "Калібр". Запустили їх трьома хвилями зі стратегічної авіації та кораблів у Чорному морі. З понад 100 випущених ракет – 61 збили сили ППО.

Зараз ви читаєте новину «Офіс президента розкрив плани РФ на 24 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі