середа, 19 липня 2023 11:25

Обстріл Одеси: що відомо

Обстріл Одеси: що відомо
В Одесі постраждала критична інфраструктура. Фото: "Новости Одессы"

В Одеській області російські окупанти обстріляли портову та критичну інфраструктуру.

Атакували ракетами "Онікс", Х-22 та X-59. Останню вдалось збити на підльоті до берега. Вона впала в одному з кварталів Одеси й утворила велику вирву. Троє людей отримали поранення, повідомив глава Одеської ОВА Олег Кіпер.

Пошкоджено кілька багатоквартирних будинків. Усього у місті щонайменше шестеро осіб звернулися по медичну допомогу. Серед них дев'ятирічний хлопчик.

"Онікси і Х-22 росіяни спрямували на портову і критичну інфраструктуру. Влучили в зерновий і олійний термінал, пошкодив резервуари та обладнання для завантаження", – повідомив Кіпер.

Рятувальники гасять пожежу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічний обстріл України: скільки ракет вдалось збити

В Одеському районі загарбники поцілили у промисловий об'єкт, уразили два складські приміщення із тютюном і феєрверками. Постраждав працівник, пожежники гасять вогонь на площі понад 3 тис. кв.м

Над областю збили вісім дронів Shahed-136. Після падіння уламків загорілися туристичні бази та готелі в прибережній зоні Коблівської громади на Миколаївщині. Є пошкодження, постраждали двоє цивільних.

У ніч проти 19 липня на підступах до Києва наші захисники знищили всі ворожі дрони-камікадзе, якими російські окупанти намагалися атакувати столицю.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Одеси: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі