субота, 24 грудня 2022 00:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Нова Каховка: ЗСУ передали російським "мобікам" палкий привіт

Нова Каховка: ЗСУ передали російським "мобікам" палкий привіт
ЗСУ вдарили по окупантах у Новій Каховці. Фото: eastnews.ua

У Новій Каховці пролунали вибухи.

За попередньою інформацією, Збройні Сили України завдали точковий удар по техніці окупантів, пишуть місцеві пабліки.

"У Новій Каховці повідомляють про приліт в місце розташування свіжих мобілізованих", - написав у телеграм журналіст Андрій Цаплієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський створив ще одну військову адміністрацію на півдні

Раніше повідомлялося, що противник здійснює передислокацію окремих підрозділів та відводить частину своїх військ із Каховки та Нової Каховки Херсонської області в район населеного пункту Нижні Сірогози.

"Серед місцевих жителів військовослужбовці поширюють інформацію, що Каховка буде залишена російськими військами до кінця року, тому лояльним до окупантів місцевим пропонують переїзд до тимчасово окупованого українського Криму", – звітує Генштаб.

На півдні окупанти змушені постійно змінювати місця дислокації своєї живої сили та техніки, оскільки Збройні сили України регулярно завдають їм болючих ударів, унаслідок чого окупанти не перестають рахувати втрати.

Утім, суттєво зменшувати кількість своїх військових у цій зоні фронту все ще не поспішають. Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Зараз ви читаєте новину «Нова Каховка: ЗСУ передали російським "мобікам" палкий привіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі