понеділок, 15 березня 2021 14:28

Невідомі відлупцювали медиків "швидкої"

Невідомі відлупцювали медиків "швидкої"
Водія та медсестру госпіталізували із забоями та черепно-мозковою травмою. Фельдшер від госпіталізації відмовилася Фото: pixabay.com

На Харківщині на бригаду медиків напали невідомі.

Вони в цей час очікували на виклик у пункті, повідомили в Харківському обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф.

"Надзвичайна подія трапилася сьогодні вночі у ППБ Травневе Валківського відділення ЕМД. Групою осіб було скоєно хуліганський напад на бригаду ЕМД, яка в очікуванні виклику перебувала на території пункту. Внаслідок нападу працівники отримали тілесні ушкодження", - зазначили в центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка побила медика "швидкої" - вимагала, щоб дитині зробили тест на Covid-19

За словами директора центру Віктора Забашти, водія та медсестру госпіталізували із забоями та черепно-мозковою травмою. Фельдшер від госпіталізації відмовилася.

У поліції вже почали розслідувати інцидент.

У Черкаській області чоловік погриз крапельницю в швидкій і напав на медиків, які намагалися йому допомогти. Випадок стався 21 лютого в селі Старосілля, куди викликали швидку медичну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі відлупцювали медиків "швидкої"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі