понеділок, 27 травня 2024 09:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Удар по "Епіцентру": низка працівників загинули, виводячи відвідувачів

Удар по "Епіцентру": низка працівників загинули, виводячи відвідувачів
Співробітники виводили відвідувачів. Фото: Нацполіція

Деякі співробітники гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові загинули, виводячи відвідувачів з приміщення під час російського удару травня.

Рятувальники досі продовжують пошук загиблих, повідомив директор харківського гіпермаркету Олександр Луценко, передає "Радіо Свобода".

"Співробітники виводили відвідувачів. Деякі загинули у зв'язку з тим, що виводили відвідувачів, саме співробітники. На зв'язок деякі не виходять, їх шукають", - сказав він.

Станом на вечір 26 травня рятувальники ДСНС дійшли до середини торгового центру. Вони розбирають завали та шукають загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти нещадно атакували Нікополь - наслідки у фото

Один зі співробітників "Епіцентру" розповів, що після першого прильоту вони з напарником у центрі магазину лягли на підлогу. Після другого - почав обвалюватися дах.

"Потім ми вже вдвох повзли просто навмання, на світло. Там кіптява, все горить, люди. Ми намагалися їх за собою тягнути і вийшли на склад", - розповів працівник на ім'я Дмитро.

У магазині перебували близько 60 осіб персоналу, адже окупанти вдарили по "Епіцентру" у вихідний день.

25 травня близько 16:00 російські війська завдали авіаудар по Київському району Харкова. Ворог вдарив по будівельному гіпермаркету, в якому перебували понад 200 людей, повідомила обласна прокуратура. Спалахнула масштабна пожежа.

Загинули 14 людей, 43 людини отримали поранення, повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Рятувальники завершили ліквідацію пожежі у гіпермаркеті.

Зараз ви читаєте новину «Удар по "Епіцентру": низка працівників загинули, виводячи відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі