пʼятниця, 26 березня 2021 14:50

Наймолодша жертва: від коронавірусу померло немовля

Наймолодша жертва: від коронавірусу померло немовля
У Маріуполі від коронавірусу помер 2-місячний хлопчик. Він став наймолодшою жертвою коронавірусу в Україні. Фото: pixabay.com

У Маріуполі на Донеччині від коронавірусу помер 2-місячний хлопчик. Це наймолодша жертва коронавірусу в Україні.

У дитини були супутні захворювання, які вплинули на перебіг хвороби. Спочатку в сім'ї захворіла мати дитини, розповів меддиректор лікарні №4 Андрій Серветник, передає "Сьогодні".

"Дитина перебувала на лікуванні в соматичному відділенні. Мала ускладнення, які не пов'язані з ковідом, але які вплинули на його перебіг", – сказав Серветник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За смерть 3-річного хлопчика взялася поліція

Немовля померло за добу після госпіталізації. За словами медика, хлопчика намагалися врятувати, проте його стан швидко погіршувався. Він загинув від Covid-19 з ускладненням двосторонньої пневмонії.

У реанімації Могилів-Подільської окружної лікарні на Вінниччині помер 3-річний Павло Лутковський із села Борівка Чернівецького району. Торік медики рятували його від коронавірусу. Знову потрапив до лікарні у важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Наймолодша жертва: від коронавірусу померло немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі