понеділок, 15 квітня 2013 11:53

На Вінничині автобус із 25-ма пасажирами злетів у прірву

Вночі, біля села Райгород Немирівського району скотився в урвище пасажирський двоповерховий автобус "Мерседес". Це сталося на 459 кілометрі автошляху "Львів-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка". Водій віз 25 пасажирів Дніпропетровська, які відпочили у Карпатах.

"Там якраз така дорога, що автобус піднімався вгору. Водій переїхав на зустрічну смугу і вдарився у відбійні стовпчики. Він не зміг викрутити руля і скотився в урвище з 20-метрової висоти, - каже сільський голова Віталій Олійник. - Дорога там хороша , хоч яйцем коти. Восени капітальний ремонт зробили. Є версія, що водій заснув за кермом".

Автор: Фото: ДАІ
 

На місце за десять хвилин приїхали працівники ДАІ. З двох районів привезли шість "швидких". 20 пасажирів та двох водіїв відвезли до райлікарень Немирова та Гайсина з різними травмами. Життю постраждалим нічого не загрожує. Ніхто не загинув.

"До нас привезли 15 чоловік. Але поклали дев'ятеро. Четверо — середньої важкості. Всі інші просто чекають, коли поїдуть додому. Ще п'ятьох доставили до Гайсинської районної лікарні" — каже головний лікар Немирівської райлікарні Олександр Конотоп.

Автор: Фото: ДАІ
 

Хто не потребує огляду лікарів, поїдуть додому. Це питання вирішив перевізник приватної фірми "Євробус", якому належав розбитий автобус.

По факту ДТП міліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху та експлуатації автобусу водіями.

Нагадаємо, 5 грудня 2009 року біля цього ж села причеп із м'якими іграшками від вантажівки МАН відірвався і виїхав на зустрічну смугу. Врізався у автомобіль "Фольксваґен Транспортер". У ньому з релігійного зібрання у місті Ватутіно Черкаської області поверталися 12 євангельських християн-баптистів. Дев'ятеро пасажирів загинули на місці.

Зараз ви читаєте новину «На Вінничині автобус із 25-ма пасажирами злетів у прірву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі