понеділок, 05 вересня 2022 04:25

Спецтема: Війна Росії проти України

На півдні України збунтувався російський полк – ОК "Південь"

На півдні України збунтувався російський полк – ОК "Південь"
Моральний дух росіян падає з кожним днем. Фото: twitter.com/666_mancer

Російські окупанти та їхні пособники починають відмовлятися від участі у війні. Так, 127-й полк зі складу 1-го армійського корпусу росіян на південному напрямку вчинив бунт та відмовився воювати.

Військові з цього полку відмовилися від участі в бойових діях через повну відсутність забезпечення, повідомляє у зведенні Оперативне командування "Південь".

За даними командування, військовослужбовці полку колективно відмовилися воювати далі, оскільки на передових позиціях їх залишили взагалі без нічого, включаючи навіть запаси води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Маріуполі почалися бунти

Зараз російські спецслужби вжили заходів проти цього полку, зокрема, весь полк був спішно вивезений з позицій в глибокий тил.

1-й армійський корпус є підрозділом бойовиків так званої ДНР. 127-й полк, судячи з його нумерації, складається з т.зв. "мобіків" - "мобілізованих" окупаційною владою жителів ОРДЛО.

3 вересня ЗСУ сильно пошарпали російські війська на південному напрямку. Одним з підсумків дня стало те, що українські військові взяли полонених.

Моральний стан російських військ настільки поганий, що "мобіків" та регулярні війська командування змушене підкріплювати найманцями з ПВК" Вагнера", яким платять у два рази більше, ніж звичайним солдатам.

Зараз ви читаєте новину «На півдні України збунтувався російський полк – ОК "Південь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі