понеділок, 15 червня 2015 13:25

На Київщині матір спалила дворічного сина

На Київщині матір спалила дворічного сина
Фото: novadoba.com.ua

5 червня до відділку Києво-Святошинської міліції зателефонувала мешканка Бородянки на Київщині. Повідомила, що зник її онук, 2-річний Роман. За кілька днів мертву дитину знайшли у лісосмузі біля автотраси Київ-Чоп. Його задушила, а потім спалила матір, 23-річна Марія.

"У неї троє дітей. Середульшого Романа виховувала бабуся, бо її донька бродяжить, пиячить, веде аморальний спосіб життя. Майже у кожному регіоні, де бувала, мала співмешканця. Але за кілька днів до трагедії Марія приїхала та забрала сина. Пояснила, що скучає за дитиною. Бабусі нічого не залишалося, як віддати онука. Вона телефонувала до доньки, аби спитати, як Ромка. Та не могла пояснити. А потім зв'язок з нею зовсім зник", - розповідає головний спеціаліст відділу зв'язків із громадськістю Київської обласної міліції Віталія Грохольська.

Жінку знайшли на на столичному залізничному вокзалі, де вона ночувала.

"Після допиту вона зізналася, що в той самий день, коли забрала сина - задушила його своїми колготками. Пояснила, що зробила так, аби син не жив у злиднях. У лісосмузі поблизу дороги прикидала його тільце гілками та сміттям. А через два дні повернулася, аби спалити його. Загорнула тіло в ганчірку, намочену в пальному. Але воно не дуже горіло. Тоді вона знайшла на смітнику коробку, поклала туди сина і закопала", - додає Віталія Іванівна.

Жінку затримали. Зараз вона перебуває під вартою. За вбивство дитини їй загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Ще двоє її дітей перебувають із батьками. Старший чотирирічний син мешкає з батьком на Закарпатті. Дев'ятимісячна донька зі співмешканцем Марії у селі Мрія Києво-Святошинського району.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині матір спалила дворічного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі