пʼятниця, 05 квітня 2013 11:21

На Херсонщині чоловік зґвалтував дівчину друга, вигадавши неймовірну історію

На Херсонщині чоловік зґвалтував дівчину друга, вигадавши неймовірну історію
Фото: netbespredelu.ru

До Білозерського райвідділу міліції звернулась 18-річна дівчина із заявою, що її зґвалтували. Потерпіла розповіла, що близько 02.00 год. ночі прокинулась від того, що її хтось схопив.

Дівчина побачила невідомого чоловіка, його лице було обмотане шарфом. Чоловік тримав налякану дівчину за руки і сказав, що прийшов помститися за свою сестру. Зловмисник сказав заявниці, що її хлопець кілька років тому зґвалтував його сестру, яка згодом завагітніла, потім у неї стався викидень і через це вона не може мати дітей.

Злодій пообіцяв, що зробить з дівчиною те саме, що її хлопець зробив з його сестрою. Тримаючи жертву та погрожуючи їй фізичним насиллям, зловмисник зґвалтував потерпілу. Після чого втік. Дівчина запам'ятала, що насильник говорив з акцентом.

Міліціонери встановили, що зловмисник проник до будинку, виставивши віконне скло. На склі залишились відбитки його пальців. Працівники міліції провели подвірний обхід, поговорили з друзями і знайомими дівчини.

Під підозру потрапив 30-річний односелець заявниці. Спочатку чоловік заперечував свою причетність до злочину. Та після того, як відбитки його пальців співпали з відбитками, залишеними на віконному склі будинку жертви, він в усьому зізнався. Нині чоловік не може пояснити мотивів свого вчинку.

Виявилося, що він дружить з хлопцем потерпілої, який знаходиться на заробітках. Тому зловмисник знав, що дівчина мешкає одна. Він спеціально змінив голос, щоб вона його не впізнала і вигадав історію про сестру. Нині чоловік кається у скоєному. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

До ЄРДР внесені відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.1 ст.152 Кримінального кодексу України "Зґвалтування" (карається позбавленням волі на строк від 3 до 5 років).

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині чоловік зґвалтував дівчину друга, вигадавши неймовірну історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі