пʼятниця, 21 березня 2014 13:17

Міліція назвала причину займання трьох танків у Кривому Розі

Міліція назвала причину займання трьох танків у Кривому Розі

У Кривому Розі Дніпропетровської області через пожежу в танковій бригаді були пошкоджені 3 танка. Про це повідомили в обласному головному управлінні МВС України.

Правоохоронці встановили, що на території військової частини в одному з критих бетонних ангарів під час проведення ремонтних робіт з відновлення радіозв'язку, внаслідок короткого замикання електропроводки виникло загорання одного армійського танка, що призвело до детонації боєкомплекту танка.

Під час пожежі сталося загоряння ще двох розташованих поруч танків.

"Близько 20.55 пожежу було локалізовано. Евакуація військовослужбовців не проводилася. Постраждалих серед військовослужбовців і цивільних осіб, а також загрози для них немає. Для охорони громадського порядку було задіяно 50 працівників міліції", - зазначили в прес-службі.

Зараз проведення слідчих дій здійснює криворізька прокуратура з нагляду у військовій сфері Південного округу Збройних сил України. Разом з тим, як стало відомо агентству Інтерфакс-Україна з джерел у ЗС України, військова прокуратура розглядає різні версії події, серед них саботаж і диверсія.

"Сила пожежі була така, що вибухали башти танків, які зруйнували ангар. Зараз на місці працюють вибухотехніки", - повідомило джерело.

Зараз ви читаєте новину «Міліція назвала причину займання трьох танків у Кривому Розі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі