неділя, 07 серпня 2022 09:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Миколаїв обстріляли зі "Смерчів" та "Ураганів": перші подробиці про наслідки

Миколаїв обстріляли зі "Смерчів" та "Ураганів": перші подробиці про наслідки
Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Фото: Євген Завгородній

Протягом 6 серпня Миколаїв вкотре обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Смерч" та "Ураган". Зранку 7 серпня близько 4:00 ворог обстріляв промислові підприємства на околицях міста.

Вчора о 16:05 противник намагався знищити об'єкти промислової інфраструктури, зазначив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у ранковому недільному зведенні.

"Унаслідок обстрілів села Котляреве Шевченківської громади 6 серпня росіяни повністю зруйнували житловий будинок та господарські споруди. Ворог також обстрілював населені пункти Первомайської громади. Зранку обстріляли відкриті території на околицях села Костянтинівка. Внаслідок обстрілів села Новомиколаївка пошкоджено житловий будинок, зазнала поранень одна людина", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові розповіли про поточну ситуацію на півдні України

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Протягом 6 серпня обстрілів зазнало селище Березнегувате, внаслідок чого одна людина загинула та п'ятеро отримали поранення. Пошкоджено житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури.

Вчора під ворожими обстрілами були села Лимани та Лупареве Галицинівської громади. Влучання фіксували переважно на відкритих територіях за межами населених пунктів. Відбулося займання сухостою. Тривають обстріли за межами населених пунктів Широківської громади.

"Вознесенський район у ніч проти 7 серпня обстріляли о 2:12. Ударів зазнало село Таборівка Бузької громади, зруйновано три житловы будинки. За попередньою інформацією, без жертв", – додав Кім.

Російські окупанти перекинули на тимчасово захоплені території півдня України 25 тис. військових. Із них 10 тис. перебувають на західному березі Дніпра. Ці сили необхідні РФ для протидії успішним операціям Збройних сил України в районі Миколаєва, а також спробам наступу на цьому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Миколаїв обстріляли зі "Смерчів" та "Ураганів": перші подробиці про наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі