субота, 24 грудня 2022 12:37

Лукашенко знову поїхав до Путіна ‒ цікавиться космосом

Лукашенко знову поїхав до Путіна ‒ цікавиться космосом
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко прибув до Росії. t.me/belta_telegramm

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко 24 грудня вирушив із робочим візитом до Російської Федерації.

Він, зокрема, прибув у підмосковне Зоряне містечко, повідомляє державне білоруське агентство БелТА.

На запрошення російського президента Володимира Путіна Лукашенко відвідав Науково-дослідний випробувальний центр підготовки космонавтів імені Юрія Гагаріна, де нині проходять відбір кандидати на політ у космос від Білорусі. Це ‒ шестеро білоруських жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розірвала низку угод із Білоруссю

З однією з них Лукашенко вже встиг поспілкуватися.

"Молодець, молодець! Влаштував я вам життя. Ну, хоч буде що згадати. Успіхів", ‒ сказав Лукашенко співрозмовниці, запитавши про її самопочуття після випробувань.

Планується, що білоруський диктатор також візьме участь у неформальній зустрічі глав держав-учасниць СНД 26–27 грудня в Санкт-Петербурзі. Там збираються підбити підсумки року, що минає, та обговорити плани подальшої взаємодії.

Під час поїздки президента РФ Володимира Путіна до Мінська 19 грудня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко взяв додаткові зобов'язання. Йдеться про навчання тисяч щойно мобілізованих російських резервістів.

Під час візиту до Білорусі 19 грудня російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, використав двійника. Справжній Путін не ризикував би їсти хліб, з яким його зустрічали в аеропорту Мінська, вважає колишній співробітник КДБ та розвідки РФ Сергій Жирнов.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко знову поїхав до Путіна ‒ цікавиться космосом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі