пʼятниця, 11 березня 2022 22:58

Інфраструктура аеропорту суттєво пошкоджена - мер Івано-Франківська

Інфраструктура аеропорту суттєво пошкоджена - мер Івано-Франківська
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків. Фото: facebook.com/ruslan.martsinkiv

Мешканцям деяких районів Івано-Франківська, особливо жінкам і дітям, рекомендовано переїхати в інші мікрорайони.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Руслан Марцінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Івано-Франківську прогриміли вибухи

"Сьогоднішні ранкові події змушують нас бути обачними і перестраховуватись. Тому рекомендую мешканцям Опришівців, Крихівців, Чукалівки дослухатись і за можливості переїхати в інші мікрорайони. Особливо жінкам та дітям. А якщо це неможливо, то не нехтувати повідомленнями про повітряну тривогу, а своєчасно йти у безпечне місце подалі від вікон чи в укриття. Таке прохання пов'язане з тим, щоб максимально убезпечити людей, які живуть неподалік стратегічних об'єктів", - написав Марцінків.

За його даними, суттєво постраждав аеропорт міста.

"Інфраструктура аеропорту суттєво пошкоджена. Проте ми всі маємо розуміти, коли у країні війна, жодне місто не застраховане від цього. Це вже другий обстріл у Франківську від початку війни. Я вкотре прошу не поширювати фото та відео вибухів. Будь-якої хвилини може бути небезпека. Треба розуміти, що ціль ворога - посіяти паніку і страх. Тому роблять удари в західних областях, в тилу України", - додав мер.

Уранці 11 березня в Івано-Франківську на Заході України пролунали вибухи. Уперше з початку повномасштабної війни з Росією бомби скинули також на Луцьк і Дніпро. У Луцьку вибухи сталися в стороні аеродрому.

Зараз ви читаєте новину «Інфраструктура аеропорту суттєво пошкоджена - мер Івано-Франківська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі