четвер, 14 липня 2022 15:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Готувалися до виступу у Вінниці: команда співачки Roxolana потрапила під обстріл, є загиблий

Готувалися до виступу у Вінниці: команда співачки Roxolana потрапила під обстріл, є загиблий
Команда співачки Roxolana потрапила під обстріл у Вінниці. Фото: instagram.com/roxolanas

Співачка й учасниця нацвідбору на Євробачення-2022 Роксолана Сирота, яка виступає під сценічним ім'ям Roxolana, повідомила трагічну новину. Серед постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Вінниці є й члени її команди.

17 липня виконавиця мала виступити на головній площі міста в Будинку офіцерів. Однак сьогодні, 14 липня, в результаті російської атаки майже вся команда отримала поранення. Двох з учасників команди – Євгена й Андрія – у важкому стані госпіталізували, повідомила Roxolana у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча обрушилася гнівом на РФ і показала страшне фото загиблої дитини у Вінниці

Згодом артистка повідомила, що Євген загинув.

Roxolana оголосила, що скасувала усі виступи.

"Кошти за квитки з усіх концертів будуть повернуті. Будь ласка, моліться", – додала співачка.

У Вінниці о 10:46 прогриміли вибухи. На місці "прильотів" виникла пожежа, вогонь перекинувся на автостоянку. Там горіли щонайменше 50 автомобілів. Над ліквідацією вогню працюють рятувальники. Екстрені служби виїхали на місце. Крім цього, вибухи чути на Черкащині.

Попередньо відомо, що по Вінниці й області росіяни випустили до 10 ракет, повідомив нардеп Олексій Гончаренко. Чотири ракети над областю збили сили протиповітряної оборони, за даними голови Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

Внаслідок ракетного обстрілу Вінниці загинули 20 людей. Серед них троє дітей. Про це повідомив заступник керівника Офіса президента України Кирило Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Готувалися до виступу у Вінниці: команда співачки Roxolana потрапила під обстріл, є загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі