четвер, 14 липня 2022 14:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Осадча обрушилася гнівом на РФ і показала страшне фото загиблої дитини у Вінниці
5

Телеведуча Катерина Осадча опублікувала трагічний кадр з Вінниці. Сьогодні, 14 липня, російські окупанти вгатили по центру місту з ракет. Серед загиблих у результаті обстрілу 2-річна дитина.

На знімку зображене закривавлене немовля у візочку. Біля нього – загибла мати. Жахливим кадром поділилася Осадча в Instagram.

У дописі знаменитість закликала визнати Російську Федерацію терористичною державою і закрити небо над Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча зворушила історією сім'ї, яка пережила окупацію в Маріуполі

"У світі втомилися від війни? В Європі дедалі менше хочуть говорити про трагедії в Україні? Це фото для вас і для росіян, що вважають нашу країну суцільною постановкою. Страшне фото. А ще за пів години до цього мама котила візочок, розмовляла з 2-річною донькою і планувала день, саме день, далі ми вже давно не плануємо… Просто уявіть, вони йшли центром мирного міста", – написала Осадча.

Наголосила, що це терористична атака РФ.

Телеведуча Катерина Осадча опублікувала трагічний кадр з Вінниці
Фото: instagram.com/kosadcha
14 липня російські окупанти вгатили по центру місту з ракет. Серед загиблих у результаті обстрілу 2-річна дитина
14 липня російські окупанти вгатили по центру Вінниці з ракет
14 липня російські окупанти вгатили по центру Вінниці з ракет
14 липня російські окупанти вгатили по центру Вінниці з ракет

У Вінниці о 10:46 прогриміли вибухи. На місці "прильотів" виникла пожежа, вогонь перекинувся на автостоянку. Там горіли щонайменше 50 автомобілів. Над ліквідацією вогню працюють рятувальники. Екстрені служби виїхали на місце. Крім цього, вибухи чути на Черкащині.

Попередньо відомо, що по Вінниці й області росіяни випустили до 10 ракет, повідомив нардеп Олексій Гончаренко. Чотири ракети над областю збили сили протиповітряної оборони, за даними голови Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

Внаслідок ракетного обстрілу Вінниці загинули 20 людей. Серед них троє дітей. Про це повідомив заступник керівника Офіса президента України Кирило Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Осадча обрушилася гнівом на РФ і показала страшне фото загиблої дитини у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі