понеділок, 23 травня 2022 21:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Головні новини дня: Зеленський у Давосі, Медведчук дав свідчення на Порошенка

Головні новини дня: Зеленський у Давосі, Медведчук дав свідчення на Порошенка
Затриманий нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук дав свідчення на п'ятого президента Петра Порошенка. Фото: СБУ

Gazeta.ua нагадує про головні новин, які трапилися у понеділок, 23 травня.

Президент України Володимир Зеленський виступив на Всесвітньому економічному форумі у Давосі в Швейцарії.

Віктор Медведчук розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок". Він деталізував роль у схемі п'ятого президента Петра Порошенка, повідомила СБУ.

Суд засудив до довічного ув'язнення російського військового - командира відділення 4-ї танкової Кантемирівської дивізії з Московської області сержанта Вадима Шишимаріна, який вбив цивільного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці матимуть демократичне майбутнє" - Байден написав статтю про Зеленського

Російські окупанти увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької атомної електростанції Сергія Швеця і розстріляли його з автоматичної зброї.

Вже місяць не працює найбільше в Європі підприємство з видобутку солі "Артемсіль" у Соледарі Донецькій області. Його обстрілюють російські війська.

На президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна був скоєний замах, розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: Зеленський у Давосі, Медведчук дав свідчення на Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі