середа, 30 листопада 2011 17:17

Двоє парубків за пляшку розгромили сільський магазин на Рівненщині

У селі Козин Радивилівського району на Рівненщини місцеві мешканці впіймали на гарячому двох 31-річних злодіїв. Парубки пограбували магазин й потрощили в ньому вітрини.

"Хлопці приходили в крамницю вдень і просили дати їм в борг пляшку горілки. Однак, продавщиця їм відмовила. Тоді вони вирішили помститися й пограбувати магазин. Ввечері один з них стояв зі сумкою на сторожі, а другий заліз у приміщення", - розповіла Олена Дудко з Радивилівського райвідділу міліції.

Автор: Фото: Прес-служба МВС
  На фото магазин, у якому "погуляли" дебошири
На фото магазин, у якому "погуляли" дебошири

Хлопці набрали повну сумку випивки та продуктів харчування. А потім один з них почав усе трощити й перевертати в магазині. Хлопці не помітили, як біля магазину зібралися люди. Селяни викликали міліцію й не випустили злодіїв з магазину.

"Слідчо-оперативна група відреагувала миттєво. Правоохоронці були на місці злочину за лічені хвилини. З'ясувалося, що один з крадіїв двічі відбував покарання за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. Востаннє отримав 3 роки умовно", - додали в міліції.

Автор: Фото: Прес-служба МВС
 

За фактом замаху на вчинення крадіжки групою осіб з проникненням у приміщення порушено кримінальну справу. Вона передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зараз ви читаєте новину «Двоє парубків за пляшку розгромили сільський магазин на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі