пʼятниця, 17 травня 2013 12:04

ДТП з елітними авто, у яке потрапила телеведуча, переросло у великий скандал
11

У Києві навпроти ТРЦ "Більшовик" три елітних авто потрапили у аварію, причини якої наразі з'ясовують правоохоронці

ДТП сталося вчора ввечері близько 21:00 на вул. Гетьмана 4, пише "Автополігон".

На місці події в лівому ряду до Індустріального мосту стояли кілька автомобілів: розбитий Opel Tigra кабріолет, підбитий білий Range Rover, чорний Range Rover, екіпаж ДАІ та швидка "Борис".

За словами родичів постраждалої в аварії ведучої "Нового каналу" Альони Мусієнко, білий Range Rover виїхав з вул.Смоленська, через 3 ряди руху і подвійну суцільну наліво, "підставившись" таким чином під Оpel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажор, якого розшукує Інтерпол, не соромлячись фотографується у Києві

Проти цієї версії дуже вже рівне положення джипа, так виїхати в потік, встати і підставитися під удар ззаду дуже складно.

За ще однією версією, білий Range Rover зупинився в лівому ряду, збираючись повернути ліворуч. Слідів гальмування автомобілів на асфальті не було.

Як розповів водій Range Rover, він рухався в лівому ряду зі швидкістю близько 50 км / год, відчув сильний удар ззаду.

Відразу після аварії на місце події прибула швидка, медики оглянули водія Оpel, від госпіталізації дівчина відмовилася. Однак незабаром прибула швидка клініки "Борис", яка відвезла її з незначними травмами.

За словами брата дівчини, після аварії виник конфлікт, їм погрожували, збиралися виїхати з місця аварії і т.д. Саме тому перед білим Range Rover встав чорний.

Водій Range Rover, молодий хлопець, був спокійний і цілком адекватний. Зняті номера він пояснив хамством і напором кількох свідків, які проявляли агресію і все знімали на телефони. За його словами Оpel, не застрахований (без КАСКО і ЦВ), тому його намагаються зробити винним у ДТП.

На місце події прибула велика група підтримки дівчини (більше 15 осіб), 2 патруля ДАІ, оперативно-слідча група, наряд міліції.

Утворилася значна пробка від вул.Дегтярівська. На зустрічній смузі, в сантиметрах від підбитих машин, водії проносилися, не знижуючи швидкості, незважаючи на скупчення людей в лівому ряду.

Лише через 2,5 години після аварії машини прибрали з проїжджої частини.

Слідчим належить розібратися, хто і якою мірою винен у цій аварії.

Зараз ви читаєте новину «ДТП з елітними авто, у яке потрапила телеведуча, переросло у великий скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі