середа, 15 травня 2013 09:30

Мажор, якого розшукує Інтерпол, не соромлячись фотографується у Києві

Мажор, якого розшукує Інтерпол, не соромлячись фотографується у Києві
Сергій Калиновський повернуся до Києва. Фото: Facebook

Винуватець страшної аварії на бульварі Шевченка у 2007 році Сергій Калиновський повернуся до Києва. Поки його портрет світиться на сайті Інтерполу, Калиновький гуляє по Пейзажній алеї та фотографується разом з дівчиною для Facebook, повідомляють Вести.

Одного з найскандальніших мажорів країни оголосили в міжнародний розшук після того, як той зник з приватної клініки. Він там заліковував рани, отримані в результаті ДТП. 30 травня Калиновський на спортивному БМВ на величезній швидкості врізався у припарковані "Жигулі". В результаті загинув прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський. А через кілька днів у лікарні померла і наречена Калиновського, 25-річна Анастасія.

Ходили чутки, що Калиновський ховається десь за кордоном. Але днями він спокійно виклав на своїй сторінці у Facebook фото, на якому прогулюється по Пейзажній алеї та милується цвітом магнолії разом з дівчиною, 26-річною Тетяною Лойко (орієнтовно це було 25 квітня).

Більше того, травневі свята Сергій, судячи з усього, провів у Криму - він хвалився своїми фотографіями на тлі Байдарських воріт. Його фото лайкають навіть екс-невістка Віктора Ющенка – Ліза.

Найцікавіше в цій ситуації те, що, як повідомив прес-секретар київської міліції Ігор Михалко, Калиновський оголошений у розшук і прокуратурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син бізнесмена, винний у загибелі двох людей, втік з лікарні

"Слідство провели повністю, зібрали достатньо доказів провини Калиновського. Його звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху. Але завершити слідство і передати справу до суду не можуть, тому що обвинувачений - у розшуку", - повідомила спікер київської прокуратури Яна Соболевська.

Цікаво, що за українським законодавством через 15 років після ДТП Калиновського вже не буде за що судити – закінчиться термін давності у справі.

"Калинівський міг би й через десять років звільнитися від відповідальності за ДТП, якби не переховувався. Але раз він у бігах, тому ця норма на нього не поширюється. Але через 15 років навіть у такій ситуації він вже не буде відповідати перед законом. Інша справа, як він проживе ці роки, ховаючись від правоохоронців", - повідомив спеціаліст у ДТП адвокат Вадим Володарський.

Але судячи з Facebook-сторінки, живеться Калиновському не так і погано.

Зараз ви читаєте новину «Мажор, якого розшукує Інтерпол, не соромлячись фотографується у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі