понеділок, 07 лютого 2022 14:04

ДТП із Трухіним: ДБР закінчило допит патрульного

ДТП із Трухіним: ДБР закінчило допит патрульного
Патрульний поліцейськи Сергій Петрик виїжджав на ДТП за участі нардепа зі "Слуги народу" Олександра Трухіна. Фото: скріншот із відео

У Державному бюро розслідувань закінчився допит патрульного Сергія Петрика, який ваиїжджав на ДТП із нардепом від "Слуги народу" Олександром Трухіним.

Допит стосувався обставин справи, повісток більше не вручали, розповіли Петрик і його адвокат.

Поліцейський зазначив, що погодився розповісти журналістам історію з нардепом, бо думав, що історія завершена. Допитували в ДБР його щодо цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кермом людина в червоному: у ДБР зробили заяву у справі Трухіна

Стан Трухіна після ДТП не коментує, бо "людина після такого може бути в стані афекту". Хто був за кермом - теж не уточнив. Запевнив, що Трухін після розголосу ситуації з ним не зв'язувався.

Додав, що тиску й погроз від керівників немає через ситуацію. Працює у звичному режимі.

Аварія за участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва. За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який протаранив автомобіль Daewoo.

1 лютого журналісти поширили відео з нагрудних камер поліцейських, які були на місці ДТП. На кадрах видно, що Трухін намагався залишили місце аварії. Він переліз через огорожу та рушив у ліс. А коли поліцейські не дали йому піти - спробував їх підкупити. І обіцяв поговорити з міністром МВС Денисом Монастирським.

Зараз ви читаєте новину «ДТП із Трухіним: ДБР закінчило допит патрульного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі