четвер, 08 червня 2023 19:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Боятися потрібно Путіну": ГУР повідомило, скільки замахів було на Буданова

"Боятися потрібно Путіну": ГУР повідомило, скільки замахів було на Буданова
Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив більше десятка замахів на себе. Фото: ГУР

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив більше десятка замахів на себе.

Буданов одна з важливих цілей для "русского мира", для російської пропаганди і для правлячого режиму диктатора Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів представник ГУР МОУ Андрій Юсов.

"Точно відомо, що це більше 10 спроб, але зрозуміло, що є офіційний вирок, наскільки може бути офіційним для неіснуючої фактично фіктивної держави, якою є Російська Федерація. Буданов одна з важливих цілей для "русского мира", для російської пропаганди і для правлячого режиму Путіна – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянам завдано збитків на понад $700 млн: Буданов розповів про таємний проект Black Box

Юсов наголосив, що Буданов це чудово усвідомлює.

"Він це чудово усвідомлює і в принципі, як публічно коментував, вважає, що це добра оцінка, значить, робота ведеться в правильному напрямку. Тому всі заходи безпеки вживаються, звичайно, але на роботу командира підрозділу і відомства це не впливає. Зрештою, я думаю, що боятися потрібно саме Путіну і його найближчому оточенню", – зазначив він.

За словами Юсова, жодні замахи чи ракетні удари, чи багато інших підлостей ворога ГУР не зупинили і не зупинять.

Голова української розвідки Кирило Буданов тричі отримував поранення на фронті. Він брав участь у операціях на лінії зіткнення на Донбасі.

Одне із них було смертельно небезпечним, бо уламки протипіхотної міни потрапили йому під серце. Вони також пробили спину та шию, розповів керівник ГУР в інтерв'ю NV.

Зараз ви читаєте новину «"Боятися потрібно Путіну": ГУР повідомило, скільки замахів було на Буданова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі