субота, 29 жовтня 2022 09:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Битва за Харківщину: Синєгубов повідомив останні новини

Минулої доби, 28 жовтня, окупаційні війська Росії продовжили тероризувати Харківську область обстрілами.

Обстрілювали населені пункти Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів. Є поранені та нові руйнування, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

"У місті Вовчанськ внаслідок обстрілів пошкоджено господарчу споруду. В селищі Дворічна – житлові будинки, сталися пожежі. В Куп'янському районі поранення отримали жінки 43 та 40 років та 60-річний чоловік", – повідомив Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області автомобіль ДСНС наїхав на міну: є загиблі та поранені

На звільнених від ворога територіях Харківщини триває розмінування. Упродовж 28 жовтня піротехніки Державної служби надзвичайних ситуацій знешкодили 413 вибухонебезпечних предметів, за даними голови ОВА.

"На лінії зіткнення наші бійці продовжують бойові дії з окупантами", – підсумував чиновник.

Автор: t.me/synegubov
  Від атак окупантів страждають також мирні люди та критична інфраструктура
Від атак окупантів страждають також мирні люди та критична інфраструктура
Автор: t.me/synegubov
  Російська армія обстрілює Харківську область
Російська армія обстрілює Харківську область

Бойові дії на території Харківщини тривають. З початку осені Збройні сили України звільнили 544 населені пункти Харківщини. На 20 жовтня в російській окупації лишається 1,8% території області – 32 населені пункти, розповів Олег Синєгубов.

Російська Федерація все ще зберігає територіальні претензії на Харківську область попри масові втрати під час нещодавніх українських контрнаступів, повідомили американські військові аналітики.

Зараз ви читаєте новину «Битва за Харківщину: Синєгубов повідомив останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі