вівторок, 31 березня 2020 12:17

По 700 слів на фільм - склали рейтинг стрічок, у яких найбільше матюків

По 700 слів на фільм - склали рейтинг стрічок, у яких найбільше матюків
У стрічці "Вовк з Волл-стріт" нарахували 715 матюків Фото: flickr.com

Створили рейтинг фільмів з найбільшою кількістю лихослів'я.

Його очолив фільм "Вовк з Волл-стріт" з Леонардо Ді Капріо у головній ролі. У стрічці нарахували 715 лайливих слів, передає "РадіоТрек".

Друге місце дісталося кримінальній драмі "Неограновані коштовності" з Адамом Сендлером у головній ролі. Там нарахували 646 лайливих слів.

Бронза рейтингу дісталася стрічці "Казино" з Робертом Де Ніро - 606 нецензурних висловів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо діти почали матюкатися

До ТОП-10 також увійшли: "Джей і Мовчазний Боб завдають удару у відповідь", "Лють", "Голос вулиць", "Криваве літо Сема", "Не ковтати", "Скажені пси" та мультфільм "Бівіс і Батхед обробляють Америку". Загалом у цих фільмах від 414 - 509 матюків.

3 лютого відзначили День боротьби з ненормативною лексикою. Під нею розуміють діалектизми чи жаргонізми, але зазвичай лайливі слова. Вони існують з давнини. Спочатку вони могли мати нейтральні значення "блукати", "проникати", "хвоя". З часом вони набували нецензурного значення. Українцям пропонують замість лайки вживати грубі українські слова, які все ж прийнятні у суспільстві.

Зараз ви читаєте новину «По 700 слів на фільм - склали рейтинг стрічок, у яких найбільше матюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі