середа, 02 лютого 2022 14:52

12-разова лауреатка "Золотого глобусу". Померла італійська кінозірка Моніка Вітті

12-разова лауреатка "Золотого глобусу". Померла італійська кінозірка Моніка Вітті
Італійська акторка Моніка Вітті померла. Фото: кадр з фільму "Затемнення" (1961)

Зупинилося серце італійської акторки Моніки Вітті. Зірка тривалий час боролася з генетичним захворюванням. Протягом останніх 20 років Вітті не відвідувала світські заходи. Її не стало у 90 років.

Про смерть кінознаменитості, яка прославилася завдяки ролям у фільмах культового режисера Мікеланджело Антоніоні, повідомив її чоловік Роберто Руссо. Коментар італійського сценариста опублікував віцепрем'єр Італії Вальтер Вальтроні у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед смертю звернулася до підписників: "Міс США-2019" вкоротила собі віку

"Роберто Руссо попросив мене передати, що Моніки Вітті більше немає. Я роблю це з великим жалем, болем та прихильністю", - зазначив у повідомленні.

Проглянути архівні фото акторки можете у ролику.

Моніка Вітті, справжнє ім'я якої Марія Луїза Чечареллі, була 12-разовою лауреаткою премії "Золотий глобус" та тричі здобула "Срібну стрічку". Популярність їй принесли ролі у фільмах режисера Мікеланджело Антоніоні - "Пригода", "Ніч", "Червона пустеля" та "Затемнення".

Зараз ви читаєте новину «12-разова лауреатка "Золотого глобусу". Померла італійська кінозірка Моніка Вітті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі