середа, 13 грудня 2006 18:24

Уточнення

У номері "Газети по-українськи" від 12 грудня 2006 року на 7-й сторінці була надрукована стаття під назвою "Усіх українців внесуть до електронної бази даних".

У публікації йшлося про запровадження в Україні національного демографічного регістра. Окрім інформації щодо основних положень законопроекту "Про національний демографічний регістр" та схвальних відгуків фахівців щодо запровадження автоматизованої бази даних про населення нашої держави, у публікації йшлося про державне підприємство "Центр персоніфікації документів МВС України", яке може виступити адміністратором регістра. У цьому абзаці було допущено помилку. А саме, було надруковано речення: "Уже виготовлено і персоніфіковано 85 тисяч примірників паспортів".

Із контексту статті випливало, що саме Центр персоніфікації документів МВС України виготовив цю кількість паспортів. Насправді це не так. Центр персоніфікації документів поки що не виготовляє паспортів.

Це державне підприємство залучать до роботи у разі ухвалення Верховною Радою закону "Про національний демографічний регістр".

Приносимо вибачення колективу Центру персоніфікації документів МВС України.

Зараз ви читаєте новину «Уточнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі