вівторок, 30 липня 2013 06:30

Особняк Джанні Версаче виставили на аукціон

Автор: фото: REUTERS
 

Особняк Джанні Версаче в американському курортному місті Маямі-Біч, що в штаті Флорида, виставили на аукціон. 16 років тому італійського модельєра, який заснував однойменну марку елітного одягу й аксесуарів, убили біля дверей його дому.

Помешкання на 2,14 тис. кв. м зведене 1930-го. 1995 року його суттєво змінили. Модельєр витратив $33 млн, щоб добудувати й оздобити коштовними матеріалами друге крило маєтку. В особняку 10 гостьових і 11 ванних кімнат. У внутрішньому дворі розташований 16-метровий басейн, викладений мозаїкою із золота. Стіни деяких спалень і віталень облицьовані італійським мармуром і оформлені вітражами із розписаними вручну фресками.

Початкова ціна будинку на торгах — $25 млн. Проте організатори аукціону не виключають, що його куплять за $50-75 млн, адже марка "Джанні Версаче" що не рік стає престижніша. А отже, дім її засновника також дорожчатиме.

Придбати особняк зголосилися бізнесмени із Росії та Південно-Африканської Республіки.

Зараз ви читаєте новину «Особняк Джанні Версаче виставили на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі