четвер, 10 лютого 2011 17:35

Найсмішніших студентів визначать 1 квітня

Півфінальні ігри студентської ліги Клубу веселих і кмітливих міста Львова пройдуть у палаці культури ім. Гната Хоткевича 22 і 23 лютого. Організатори ліги — Студентська рада Львова та Асоціація КВН Галичини.

— У Львові вже діють дві ліги КВК, — розповідає голова оргкомітету Михайло Заремба, 24 роки. — Проте там виступають в основному приїжджі команди або місцеві кавекашники з досвідом. Молоді не мали змоги пробитися. У нашій лізі майже всі команди — початківці. Але їх уже запрошують до інших міст — Володимира-Волинського, Тернополя. До ігор молодь готують гравці найкращої львівської команди "Набла".

У півфіналах участь братимуть дев'ять команд із п'яти університетів — ім. Івана Франка, ім. В'ячеслава Чорновола, внутрішніх справ, ветеринарної медицини та "Львівської політехніки".

— У нашій команді тільки дівчата, тому назвали її чоловічим іменем, — каже капітан команди "Валєра" університету ім. Івана Франка Ольга Клінова, 20 років. — У чвертьфіналі дуже хотіли перемогти, тому я одягла плаття з глибоким декольте. Через старі стійки мікрофон часто випадав. Одного разу мені довелося ловити його грудьми.

Фінал студентської ліги КВК відбудеться 1 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Найсмішніших студентів визначать 1 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі