четвер, 11 березня 2010 18:51

Ігор Якубець отруївся чадним газом

У четвер у Рівному поховали 36-річного Ігоря Якубця. Він очолював головне управління праці та соцзахисту населення облдержадміністрації, був координатором громадського руху "За Україну" В"ячеслава Кириленка в області.

— Чудова людина, виважений і досвідчений керівник. Завжди наголошував, що ми повинні працювати для людей, — говорить його колега з управління соцзахисту Світлана Косянчук, 49 років.

У вівторок Ігоря Якубця знайшли мертвим у квартирі на вул. Княгині Ольги в Рівному. Покійний начебто придбав її кілька місяців тому і ще не встиг зробити ремонт. Кажуть, міліцію викликав його водій. Приїхав забирати начальника на роботу.

— Ознак насильницької смерті не виявлено. Ймовірно, це отруєння чадним газом через несправну газову колонку, — каже Тамара Лисенко з обласного управління міліції.

У помешканні знайшли також мертву жінку. Хто вона — міліціонери не кажуть.

Ігор Якубець родом із Корця на Рівненщині. Працював учителем у Рівному. Із 2002 року — депутат облради, керівник справами облради. П"ять років тому очолив головне управління праці та соцзахисту населення.

Без батька залишилися троє неповнолітніх доньок.

Поховали Ігоря Якубця на Тиннівському кладовищі в обласному центрі.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Якубець отруївся чадним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі