четвер, 31 березня 2022 12:37

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили групу окупантів, яких перекинули з Абхазії

ЗСУ знищили групу окупантів, яких перекинули з Абхазії
Шеврони загиблих окупантів. Фото: Оперативно-тактичне угруповання "Схід"

Збройні сили України ліквідували групу російських окупантів із підрозділів 7-ї військової бази. Це військові, які прибули воювати проти України із самопроголошеної республіки Абхазія. Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Схід".

"Під час вчорашніх боїв українські воїни знищили представників підрозділів з 7-ї військової бази, яка дислокується на території самопроголошеної Абхазької республіки. Отже, чергова партія адептів російсько-фашистського режиму приєдналася до 17-тисячної черги на "пекельні розваги". Не хвилюйтеся, окупанти всі отримають свої купони зі знижкою від ЗСУ. На вас там вже чекають кадирівці, кримські зрадники та ще багато рашистського непотребу", - ідеться в повідомленні.

Російські окупаційні війська мають великі кадрові проблеми, наголошують військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Урвати найбільше й завдати максимальної шкоди" - політолог про переговори з РФ

"Мобілізація гарматного м'яса з-поміж власних громадян провалилася, а самі росіяни масово пишуть рапорти на звільнення з лав армії окупанта. Це й не дивно, вони вже знають, чим для них закінчиться путінська авантюра. Але Росія велика, і там завжди знайдуться обдурені пропагандою "zомбі", - додають у повідомленні.

Близько 1000 людей, пов'язаних із приватною військовою компанією "Вагнер", спонсорованою Росією, перебувають зараз на Донбасі, повідомив речник Пентагону Джон Кірбі. Через те, що армія окупантів зазнала значних втрат, до воєнних дій залучають найманців із цієї приватної військової компанії разом з її найвищим керівництвом.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили групу окупантів, яких перекинули з Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі