середа, 19 серпня 2009 21:28

Жінка-водій застрягла на розвідному мосту (ФОТО)

Інцидент трапився в містечку Старжен Бей (США, штат Вісконсин). Жінка рухалася по мосту через річку і на середині шляху зупинилася - щось в її машині заклинило.

Поки автомобілістка намагалася розібратися, міст почали розводити. Мабуть, пані швидко зміркувала поставити авто на "ручник", тому що вниз вона не скотилася, а так і стояла на місці.

Через деякий час міст звели, машина завелася і продовжила рух. Хтось з очевидців події прислав в редакцію місцевої газети фотографію. Але журналісти не повірили - вирішили, що жартівник погрався з "фотошопом" і тепер хоче обдурити їх.

Коли ж, протягом тижня, їм поступили ще декілька знімків від таких же свідків, репортери подзвонили в поліцію і попросили вартових порядку підтвердити достовірність події.

Поліцейські, у свою чергу, теж неабияк здивувалися, але перевірили камери стеження, розташовані на мосту і переконалися, що автомобіль дійсно простояв досить довгий час під кутом 45 градусів до лінії горизонту. Тепер вони сподіваються, що невдала автомобілістка зв"яжеться з ними.

- Ми не збираємося її карати, адже вона нічого не порушила, - пояснює Арлі Портер, капітан місцевого поліцейського управління. - Ми просто хочемо знати, що ж у неї трапилося, щоб в майбутньому не допустити повторення цього інциденту. У даному випадку, жінці пощастило, але ж все могло закінчитися набагато сумніше.

За матеріалом Экспресс газета  
Зараз ви читаєте новину «Жінка-водій застрягла на розвідному мосту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі