вівторок, 24 серпня 2021 11:47

Зеленський відзначився жартом на урочистостях до Дня Незалежності

Зеленський відзначився жартом на урочистостях до Дня Незалежності
Зеленський пожартував на параді. Фото: Офіс президента

На урочистих заходах до 30-річчя Незалежності України президент Володимир Зеленський під час промови пожартував.

Це розсмішило присутніх другого, третього та п'ятого президентів – Леоніда Кучму, Віктора Ющенка та Петра Порошенка, як видно із трансляції.

Зеленський пояснював, чому український народ є єдиним, і наголосив, що кожен регіон дав державі важливих постатей. Спершу подякував Рівненщині за першого президента України Леоніда Кравчука, потім – Чернігівщині за другого, Леоніда Кучму.

Як дійшла до Донеччини, Зеленський зробив паузу і подякував східному регіону України за митця Леоніда Бикова та спортсмена зі світовим ім'ям Сергія Бубку.

Присутні сподівалися, що Зеленський скаже про президента-втікача - Віктора Януковича, тому почали сміятися, коли цього не зробив. Про Порошенка Зеленський також не згадав, сказавши, що Вінниччина подарувала Україні Василя Стуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шокуючі та вражаючі уяву: топ-30 рекордів незалежної України

"Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина – другого, Сумщина – третього. Донеччина… подарувала нам Леоніда Бикова і Сергія Бубку. Луганщина Володимира Даля, Кіровоградщина подарувала Карпенка Карого і Кропивницького, а з ним – і театр. Житомирщина Лесю Українку та поезію, Полтавщина Миколу Лисенка та Оперу", - сказав Зеленський.

У Києві тривають останні приготування перед урочистостями з нагоди Дня Незалежності та парадом військ, початок якого о 10.00. У центрі міста, вздовж Хрещатика, вже зібралися тисячі людей, щоб подивитися на парад. Люди йдуть безперервно, вони у вишиванках, з державними прапорами в руках.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відзначився жартом на урочистостях до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі