вівторок, 11 квітня 2006 12:58

Затримали підозрюваних у вбивстві канадських байкерів

В Канаді за підозрою у вбивстві 8 байкерів, працівники правоохоронних органів затримали 5 чоловік.

Як стало відомо поліції, всі вбиті належали до клубу байкерів під назвою "Bandidos". Їхні тіла у 3 автомобілях і розбитій вантажівці знайшов господар ферми в канадській провінції Онтаріо. Автомобілі були припарковані на відстані 200 метрів один від одного.

Підозрюваних затримали на іншій фермі, приблизно за 10 кілометрів від місця злочину.  Працівники правоохоронних органів з"ясували імена загиблих, однак не назвали їх. Один із них належав до клубу "Bandidos". Це вбивство в поліції називають результатом "внутрішніх розборок". Не дивлячись на те, що "Bandidos" ворогували з байкерами американського клубу "Hells Angels", поліція не вважає за потрібне пов"язувати вбивство з конфліктом між байкерськими клубами.

"Hells Angels" на своєму сайті надрукували заяву, згідно якій ні сам клуб, ні жоден з його членів не причетні до вбивства.Які обвинувачення будуть пред"явлені затриманим, поліція поки не повідомляє, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Затримали підозрюваних у вбивстві канадських байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі