середа, 09 березня 2022 11:54

Спецтема: Війна Росії проти України

За тушку російського пропагандиста оголосили винагороду

За тушку російського пропагандиста оголосили винагороду
Росія разом з окупацією населених пунктів традиційно привозить пропагандистів Фото: t.me/BerezaJuice

Російський пропагандист Олександр Коц приїхав на Київщину з окупантами. Скандальний дезінформатор вже дав коментар кремлівським ЗМІ. Видав за дійсність бажані окупантами успіхи ходу бойових дій на користь РФ, промовчав, що росіяни постійно зривають пересування гуманітарними коридарами, похвалив ракетні удари та авіанальоти на українські міста.

"Один із наймерзотніших пропагандонів Кремля, Шурік Коц, повідомив, що він у Київській області. Тому, хто зловить цю тварину і доставить тушку на Троєщину, виставлюсь Glenfiddich 21 Years Old", - написав екснардеп Борислав Береза.

Коц видав свою геолокацію. Вірогідно, що із окупантами він щонайменше з 7 березня. Олександр Коц має відзнаку за "висвітлення" подій у Сирії і неодноразово брав інтерв'ю у вже ліквідованого бойовика "Мотороли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заблокували обидва YouTube-канали російського пропагандиста Соловйова

Росія разом з окупацією населених пунктів традиційно привозить пропагандистів. Пропутінські ЗМІ виправдовують війну Росії в України і злочини російських військ проти цивільного населення.

Колишню підконтрольну окупантам прокурорку Криму та депутатку Держдуми Наталію Поклонську помітили на Херсонщині. "Херсонщина. Оголошується сафарі на "няш-м'яш", що з'явилася там, Наталію Поклонську. Тварина, яка зрадила Україну заради квартирки в Москві, їздить із окупантами на Херсонщину. Поки її учасники зривають евакуацію в Сумах та Маріуполі, ця падаль ліпить із себе великого філантропа", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «За тушку російського пропагандиста оголосили винагороду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі