середа, 12 травня 2010 11:04

З 94 пасажирів лівійського літака вижила тільки 8-річна дитина

З 94 пасажирів лівійського літака вижила тільки 8-річна дитина

У аеропорту Тріполі в середу, 12 травня, розбився лівійський літак, що повертався з ПАР. За словами представників влади, жертвами авіакатастрофи стали 105 осіб, зокрема 94 пасажира і 11 членів екіпажу. Нікому з людей, які знаходилися на борту, вижити не вдалося.

Причини катастрофи не називаються, відомо лише, що літак належав лівійській авіакомпанії AfriqiyahAirways і виконував рейс з Йоганнесбурга в Тріполі. Повітряне судно розбилося під час посадки о 6 годині за місцевим часом (7 година ранку за київським часом).

Між тим, AFP з посиланням на співробітників аеропорту повідомляє, що в авіакатастрофі вижила восьмирічна дитина з Нідерландів. У якому стані вона знаходиться, невідомо.

На сайті авіакомпанії рейс в Йоганнесбург числиться в списку тих, які здійснюються AfriqiyahAirways віднедавна. Весь парк авікомпанії складається з аеробусів A320-200, A319-111 і A330-200. Всього у розпорядженні компанії п'ять літаків: два власних і три узятих в лізинг.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «З 94 пасажирів лівійського літака вижила тільки 8-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі