четвер, 25 серпня 2022 07:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові розповіли про поточну ситуацію на півдні України

Військові розповіли про поточну ситуацію на півдні України
На Південнобузькому напрямку окупанти здійснювали обстріли наших позицій та цивільної інфраструктури із танків. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Південнобузькому напрямку російські окупанти обстрілювали українські позиції та цивільну інфраструктуру вздовж лінії бойового зіткнення з танків, ствольної та реактивної артилерії.

Ворог завдав авіаудару в районі населеного пункту Біла Криниця, повідомили вранці 25 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"Корабельне угруповання противника продовжує виконувати завдання блокування цивільного судноплавства та ураження об'єктів у глибині території України", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіація на півдні нанесла чотири удари: знищено ППО і спостережний пункт росіян

У Чорному морі 12 кораблів і катерів ворожого флоту продовжують укриватися ближче до пунктів базування вздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.

Чотири носії "Калібрів", зокрема один підводний, тримають напоготові 28 високоточних снарядів.

Російські війська продовжують повномасштабний наступ на українські міста. Окупанти намагаються прорвати оборону на сході, а також намагаються контратакувати на півдні. Про це свідчить карта бойових дій від міністерства оборони Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли про поточну ситуацію на півдні України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі