четвер, 25 серпня 2022 03:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Авіація на півдні нанесла чотири удари: знищено ППО і спостережний пункт росіян

Авіація на півдні нанесла чотири удари: знищено ППО і спостережний пункт росіян
В ОК "Південь" розповіли про ситуацію на фронті. Фото: Мілітарний

Українською авіацією нанесено чотири удари по районах зосередження живої сили, озброєння та техніки ворога в Бериславському районі. Зокрема й по системах протиповітряної оборони в Новій Каховці.

Уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 33-го мотострілецького полку та 7-ої військової бази, повідомляє Оперативне командування "Південь".

Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удари по Каховському мосту.

Втрати ворога: 12 окупантів, три одиниці броньованої автотехніки та склад боєприпасів. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весь в дірках: показали стан мосту через Каховську ГЕС

"Двічі протягом дня випробовував долю в спробах просунутись в нашому напрямку. Диверсійно-розвідувальна група намагалася підійти до нашого спостережного пункту поблизу Благодатного. Вчасно була виявлена та вогневою відсіччю зупинена. Зазнавши втрат, противник відступив", – йдеться в зведенні.

Спроба ворожого мотострілецького відділення здійснити штурмові дії в напрямку Таврійського, також успіху не мала. Із втратами ворог ретирувався.

Миколаїв надвечір атаковано реактивними снарядами системи залпового вогню "Смерч". Удар спрямовано на портову інфраструктуру. Без людських втрат. Масштаби руйнувань уточнюються.

В Чорному морі 12 кораблів та катерів ворожого флоту продовжують укриватися ближче до пунктів базування вздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.

Чотири носії "Калібрів", в тому числі один підводний, тримають напоготові 28 високоточних снарядів.

Російські окупанти ввечері 24 серпня випустили ракети по залізничній станції Чаплине в Дніпропетровській області.

Президент України Володимир Зеленський повідомив про 22 загиблих, в тому числі загинув 11-річний підліток.

Зараз ви читаєте новину «Авіація на півдні нанесла чотири удари: знищено ППО і спостережний пункт росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі