середа, 03 червня 2009 15:16

Вибухи в Ощадбанку влаштував житель Запоріжжя

Вибухи в Ощадбанку влаштував житель Запоріжжя

Головний підозрюваний в організації вибухів в Ощадбанку в Мелітополі - житель Запоріжжя 1988 року народження.

Як повідомили в прокуратурі Запорізької області, зараз стосовно підозрюваного проводяться слідчі дії, встановлюється його спільник, з яким він був на місці вибуху.

Як повідомлялося, в результаті двох вибухів невідомого пристрою у відділенні Ощадбанку в Мелітополі вранці 2 червня постраждали 25 людей, зокрема двоє дітей. Троє з потерпілих знаходяться в реанімації.

На цей час у прокуратури є підстави стверджувати, що злочин був здійснений з метою заволодіння коштів, які у той час знаходилися у відділенні банку, - близько 29 тис. грн.

За місцем проживання громадянина проведений обшук, у ході якого вилучений вогнепальний пристрій, схожий на той, який було виявлено на місці події, а також інші речі, які можуть свідчити про незаконне виготовлення вогнепальної зброї, вибухонебезпечних речовин і вибухових пристроїв.

Наразі проводиться допит підозрюваного за участю заступника прокурора Запорізької області.

Як повідомлялося, порушена кримінальна справа за ст.15 (замах на злочин) і ст.115 ч.2 п.7 (умисне вбивство, здійснене за хуліганськими мотивами) КК України.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Вибухи в Ощадбанку влаштував житель Запоріжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі